همایش بزرگ سرمایه‌گذاری «فولادی شو» برگزار شد

چهارمین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی شو»، به همت پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه (MSTID) در سالن همایش های بین المللی سردار شهید قاسم سلیمانی دانشگاه سمنان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان؛ چهارمین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی شو»، با حضور شرکتهای صنعتی، فناور و دانش بنیان استان سمنان، معاون اقتصادی استاندار سمنان، مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های استان، و به همت پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه (MSTID) در سالن همایش های بین المللی سردار شهید قاسم سلیمانی دانشگاه سمنان برگزار گردید.

داود مداح، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: در این همایش، از رویکرد جدید شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در حمایت و سرمایه گذاری از شرکت های فناور و دانش بنیان رونمایی شد و فرآیندهای دریافت سرمایه و مشارکت با گروه فولاد مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: این همایش بزرگ‌ترین فرصت برای تعامل شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالین زیست ‌بوم نوآوری استان سمنان با گروه فولاد مبارکه و شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد است و برگزاری نشست های B2B  با مدیران گروه فولاد و رویداد دمودی با هدف سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد در شرکت های توانمند و حاضر در اکوسیستم نوآوری استان سمنان از جمله برنامه های این رویداد است.

دکتر سیف اله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان در آئین افتتاحیه چهارمین همایش سرمایه‌گذاری فولادی شو گفت: دانشگاه سمنان بعنوان دانشگاه معین و مادر استان، یک دانشگاه تاثیرگذار در اقتصاد و اشتغال شناخته می‌شود و  تلاش‌ها در راستای تحقق اهداف شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» صورت می گیرد.

رئیس دانشگاه سمنان گفت: نقش فولاد در صنعت جهان بر همه آشکار است و توسعه این صنعت، موجب توسعه اقتصادی، سیاسی، افکار و ایده‌ها در کشور خواهد شد.

رئیس دانشگاه سمنان تولید فولاد سبز و سازگار با محیط زیست را یکی از اهداف پیش‌رو در این صنعت عنوان کرد. 

دکتر یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه نیز در چهارمین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی شو»  گفت: صنعت فولاد ایران در ابتدا، به خارج از کشور وابسته بود اما در حال حاضر، با مطرح شدن نهضت بومی‌سازی، به نقطه‌ای رسیدیم که بیش از ۹۰ درصد از مواد مصرفی در فولاد مبارکه اصفهان از داخل کشور تأمین می‌شود.

دکتر پالیزدار افزود: در طول سال، این مجموعه بالغ بر پنج تا ۶ هزار میلیارد تومان با شرکت‌های دانش‌بنیان کشور کار می‌کند و تاکنون، مجموعه فولاد مبارکه اصفهان ۵۵۰ میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری انجام داده و این اقدام برای رقابت‌ با رقبای خارجی ضروری است.

مدیرعامل شرکت  پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه تصریح کرد: مباحث زیست محیطی صنعت در دنیا در حال تغییر است و به واسطه این موضوع برای رقابت پذیری با رقبای بین‌المللی بایستی خود را با تغییرات همگام کنیم و سعی کردیم این موضوع را به کل کشوری تسری دهیم و خواست ما حضور شرکتهای دانش بنیان برای کمک به فولاد مبارکه اصفهان است.

دکتر پالیزدار تأکید کرد: فولاد مبارکه صرف تولید محصولات فولادی نیست بلکه در این شرکت، تولیدات مختلف و متنوعی صورت می گیرد، از تولید رنگ گرفته تا لاستیک و شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه های غیر فولاد هم می توانند در کنار شرکت فولاد مبارکه با طرح ها و ایده های خود به ما کمک نمایند.

دکتر محمدرضا صادقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان هم در چهارمین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی‌شو»، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان سلسله رویداد‌هایی به‌منظور همرسانی نیازها و داشته‌ها را آغاز نموده که برای شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامی ارزشمند محسوب می گردد.

دکتر صادقی افزود: ارتباط دانشگاه، شرکت‌های دانش بنیان و صنعت، باعث ایجاد انگیزه برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی می شود و بدین صورت نیازهای شرکت‌های تولیدی هم تأمین می گردد. 

دکتر حمیدرضا محمدیان سمنانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز در این همایش با اشاره به سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه برای شرکت‌های دانش بنیان در سطح کشور، گفت: بیش از 250 واحد صنعتی، فناور، دانش بنیان، دانشگاهیان و علاقمندان به این صنعت بزرگ در این همایش حضور یافتند؛ ۷۱ طرح از سوی شرکت های دانش بنیان و فناور استان سمنان برای سرمایه گذاری ثبت نام شد و از بین آنها، ۲0 طرح منتخب از سوی شرکت MSTID، طرح های خود را در رویداد دمودی ارائه نمودند و نتایج نهایی به زودی از سوی شرکت فولاد مبارکه  اعلام خواهد شد.

دکتر محمدیان در ادامه به استقبال شرکت های فناور از نشست های B2B با مدیران بومی سازی، تحقیق و توسعه، سرمایه گذاری و خرید گروه فولاد مبارکه اشاره نمود و گفت: 60 شرکت فناور برای مذاکرات B2B  حضور یافتند و برای فروش محصولات خود و گسترش زمینه های همکاری مذاکراتی انجام دادند.

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *