مدارک مورد نیاز جهت عقد قرارداد

 

مقاطع نوآوری و پیش رشد (عقد قرارداد با شخص حقیقی)

  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متفاضی
  • تصویر برگه شناسه قضایی متقاضی (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام متقاضی) در قالب نامه کتبی

 

 مقاطع رشد و پسا رشد (عقد قرارداد با شخص حقوقی)

  • اساسنامه، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت
  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه صاحبان امضا
  • تصویر برگه شناسه قضایی شرکت (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام شرکت) در قالب نامه کتبی
  • ارائه مجوز فعالیت از سوی هیئت رئیسه دانشگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سمنان

 

مدارک مورد نیاز جهت ضمانت قراردادهای تسهیلات، استقرار و اجاره

  • ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه ضامن و متقاضی (مدیر هسته فناور و یا صاحبان امضا شرکت فناور)
  • آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی معتبر ضامن کارمند و یا اصل جواز کسب معتبر ضامن کاسب
  • سفته و یا چک به میزان مندرج در قرارداد، با هماهنگی قبلی با واحدهای پشتیبانی (02333605043) و امور مالی پارک(02333605016)

 

* برای قراردادهای استقرار و اجاره 1 نفر ضامن و برای تسهیلات سیدمانی و تجاری سازی 2 نفر ضامن مورد نیاز است

* حضور ضامن در محل پارک جهت امضای اوراق ضروری است

جلسه هم اندیشی در راستای برگزاری نشست نخبگانی تجارت خاک

جلسه هم اندیشی به منظور برگزاری نشست نخبگانی تجارت خاک با حضور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و فناوران فعال در حوزه زئولیت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان جلسه هم‌اندیشی به منظور برگزاری نشست نخبگانی تجارت خاک با حضور داوود مداح رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و دکتر حسین عسکری، رییس کمیسیون آب و خاک انجمن ارگانیک  کشور و استاد دانشگاه شهید بهشتی و مهندس مهران رجبی مدیر شرکت معدنی افرازند در دفتر پارک علم و فناوری برگزار شد.

داود مداح ضمن اشاره به اهمیت مسئله کشاورزی و کمبود آب در استان سمنان گفت: همان طور که با مشکل کم آبی مواجه هستیم ، به همان اندازه متخصصین متبحری در حوزه کشاورزی نوین نیز در اختیار داریم که میتوان با بهره گیری از دانش روز، صنعت کشاورزی را بیش از پیش رونق بخشیم.

در این نشست دکتر حسین عسکری به اهمیت اصلاح خاک اشاره کرد و گفت: اصلاح خاک یک فعالیت مهم در کشاورزی و باغبانی است که به منظور بهبود کیفیت خاک و افزایش عملکرد محصولات انجام می شود و افزودن مواد آلی، مواد معدنی، تنظیم pH و اصلاح ساختار خاک بخشی از فعالیت هایی است که میتوان درباره اصلاح خاک انجام داد.

وی ادامه داد: با انجام این کارها افزایش حاصلخیزی و نفوذپذیری خاک، بهبود تغذیه گیاهان و کاهش اثرات زیست محیطی مخرب صورت می گیرد.

عسکری همچنین افزود :اصلاح خاک باید به صورت هوشمندانه و با رعایت زمانبندی مناسب انجام شود تا بهترین نتایج را برای محصولات کشاورزی حاصل کند.

مهندس مهران رجبی نیز اصلاح خاک را راه حل موثر برای بهبود شرایط کشت و تولید محصولات کشاورزی به صورت پایدار و پربار دانست .

در پایان مقرر شد نشستی با حضور نخبگان و صاحب نظران صنعت کشاورزی و بیابان زدایی برگزار گردد و چالش ها و مشکلات حوزه خاک و کم آبی بررسی گردد.