مدارک مورد نیاز جهت عقد قرارداد

 

مقاطع نوآوری و پیش رشد (عقد قرارداد با شخص حقیقی)

  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متفاضی
  • تصویر برگه شناسه قضایی متقاضی (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام متقاضی) در قالب نامه کتبی

 

 مقاطع رشد و پسا رشد (عقد قرارداد با شخص حقوقی)

  • اساسنامه، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت
  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه صاحبان امضا
  • تصویر برگه شناسه قضایی شرکت (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام شرکت) در قالب نامه کتبی
  • ارائه مجوز فعالیت از سوی هیئت رئیسه دانشگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سمنان

 

مدارک مورد نیاز جهت ضمانت قراردادهای تسهیلات، استقرار و اجاره

  • ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه ضامن و متقاضی (مدیر هسته فناور و یا صاحبان امضا شرکت فناور)
  • آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی معتبر ضامن کارمند و یا اصل جواز کسب معتبر ضامن کاسب
  • سفته و یا چک به میزان مندرج در قرارداد، با هماهنگی قبلی با واحدهای پشتیبانی (02333605043) و امور مالی پارک(02333605016)

 

* برای قراردادهای استقرار و اجاره 1 نفر ضامن و برای تسهیلات سیدمانی و تجاری سازی 2 نفر ضامن مورد نیاز است

* حضور ضامن در محل پارک جهت امضای اوراق ضروری است

نشست صمیمانه مدیرکل اقتصاد و دارایی استان سمنان با مسئولین پارک دانشگاه سمنان

به مناسبت هفته دولت، نشست صمیمانه مدیران پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با مدیرکل اقتصاد و دارایی استان سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، روز سه شنبه 7 شهریور ماه و به مناسبت هفته دولت، نشست صمیمانه مدیران پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با مدیرکل اقتصاد و دارایی استان سمنان برگزار شد.

دکتر علیرضا دیانی، مدیرکل اقصاد و دارایی استان سمنان در این نشست با اشاره به اینکه حل مشکلات شرکت های دانش بنیان و فناور یک اولویت است، گفت: هدف از برگزاری این نشست، گام برداشتن در مسیر حل و فصل مسائل و مشکلات در انجام پروژه های دانش بنیان کشوری و استانی می باشد.

وی به اهمیت حمایت از طرح های پیشران و اولویت دار اشاره کرد و افزود: استفاده از ظرفیت تسهیلات تبصره 18 در قانون بودجه و اصلاح برخی از فرآیندها و رفع موانع ارائه تسهیلات، موجب اجرای صحیح طرح ها و پیشرفت و توسعه زیست بوم فناوری استان می گردد.

داود مداح، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز در این نشست ضمن اشاره به اهتمام بلند مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در حمایت از توسعه همه‌جانبه استان، از نگاه ویژه ایشان به شرکت‌های دانش بنیان استان سمنان و تلاش برای ارتقاء اقتصاد دانش بنیان در استان سمنان تقدیر کرد.

وی گفت: شعار راهبردی رئیس دانشگاه سمنان، دکتر سعدالدین، توسعه جامع دانش بنیان دانشگاه سمنان است و بدیهی است در تحقق این شعار شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها، اصلی انکارناپذیر است.

در پایان معاون فناوری پارک با اشاره به وظیفه سنگین دستگاه‌های اجرایی مرتبط عنوان کرد: حمایت همه‌جانبه از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و ارائه به موقع تسهیلات از سوی بانک‌های عامل، علاوه ‌بر ایجاد اشتغال پایدار موجب امید آفرینی در صنایع مختلف می‌گردد و توسعه اقتصادی کشور را در پی خواهد داشت.

بررسی نحوه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه و نیز نحوه بهره‌مندی این شرکت‌ها از تسهیلات تبصره ۱۸ در سال جاری و نیز نحوه تأمین مالی ۶ پروژه محرک دانشگاه سمنان از جمله مطالب مطرح شده در این دیدار بود.

کلمات کلیدی

تصاویر

 -

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *