مدارک مورد نیاز جهت عقد قرارداد

 

مقاطع نوآوری و پیش رشد (عقد قرارداد با شخص حقیقی)

  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متفاضی
  • تصویر برگه شناسه قضایی متقاضی (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام متقاضی) در قالب نامه کتبی

 

 مقاطع رشد و پسا رشد (عقد قرارداد با شخص حقوقی)

  • اساسنامه، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت
  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه صاحبان امضا
  • تصویر برگه شناسه قضایی شرکت (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام شرکت) در قالب نامه کتبی
  • ارائه مجوز فعالیت از سوی هیئت رئیسه دانشگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سمنان

 

مدارک مورد نیاز جهت ضمانت قراردادهای تسهیلات، استقرار و اجاره

  • ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه ضامن و متقاضی (مدیر هسته فناور و یا صاحبان امضا شرکت فناور)
  • آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی معتبر ضامن کارمند و یا اصل جواز کسب معتبر ضامن کاسب
  • سفته و یا چک به میزان مندرج در قرارداد، با هماهنگی قبلی با واحدهای پشتیبانی (02333605043) و امور مالی پارک(02333605016)

 

* برای قراردادهای استقرار و اجاره 1 نفر ضامن و برای تسهیلات سیدمانی و تجاری سازی 2 نفر ضامن مورد نیاز است

* حضور ضامن در محل پارک جهت امضای اوراق ضروری است

برگزاری جلسه هم اندیشی "توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان"

جلسه هم اندیشی "توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان" با حضور مسئولان پارک علم و فناوری و دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان؛ رئیس دانشگاه سمنان در این نشست گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان یکی از ارکان مهم خلق و توسعه فناوری است که به واسطه پیش بینی مسیرهای متعدد توسعه ، بزرگراهی برای توسعه دانشگاه سمنان است.

دکتر سیف الله سعدالدین با اشاره به اهمیت پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان افزود: با توجه به وجود پارک های علم و فناوری محدود در دانشگاه های کشور، باید وجود این پارک علمی برای دانشگاه سمنان را مغتنم شمرد و از آن بهره مندی لازم و کافی را برد و می تواند با توجه به نوع فعالیت های تعریف شده برای آن در فضای فناوری و درآمد زایی فعالیت نماید.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان یک بنگاه اقتصادی علمی و فناوری است افزود: از سال 1387 تا کنون حمایت در بخش های مختلف این پارک انجام شده است و از این پس انتظار ما ایجاد اشتغال دانش بنیان توسط این پارک است.

وی ادامه داد: تلاش های زیادی انجام شده است که پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به جایگاه فعلی برسد و باید به لحاظ درآمد بر مبنای اشتغال دانش بنیان شتاب گیرد و این امر نیازمند برنامه ریزی در بستر زمان و اجرای آن با همگرایی است.

رئیس دانشگاه سمنان گفت: در راستای توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان باید ظرفیت ها و جایگاه فناوری در بخشهای مختلف و نیز موثران، شناسایی و تعامل با مدیران اجرایی در استان و کشور به نحو مطلوب صورت گیرد. وی با اشاره به اهمیت پارک های علم و فناوری در صنعت دنیا افزود: این پارک ها در سطح دنیا به صنعت موجود خط می دهند که از چه مسیرهایی عبور نمایند تا مسیر بهینه با حداکثر درآمد انتخاب شود.

رئیس دانشگاه سمنان تصریح کرد: پردیس های متعددی در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ایجاد شده که به لحاظ ساختاری مجموعه های مدرن و پیشرفته ای هستند که نیازمند همگرایی و برنامه اند.

دکتر سعدالدین با اشاره به شعار دانشگاه تمام فناور دانشگاه سمنان افزود: به همین منظور در تمام دانشکده های این دانشگاه حوزه نوآوری و فناوری را ایجاد می کنیم.

رئیس دانشگاه سمنان، اثر گذاری اجتماعی و جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی در راستای ایجاد شرایط اشتغال آنان را بسیار مهم برشمرد و بر تحقق آن با کمک پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان تاکید کرد.

در این جلسه هم اندیشی، معاونین دانشگاه، مدیران و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به بیان نقطه نطرات خود در راستای ارتقای هرچه بیشتر پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان پرداختند.

تصاویر

 -  -  -  -  -