مدارک مورد نیاز جهت عقد قرارداد

 

مقاطع نوآوری و پیش رشد (عقد قرارداد با شخص حقیقی)

  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متفاضی
  • تصویر برگه شناسه قضایی متقاضی (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام متقاضی) در قالب نامه کتبی

 

 مقاطع رشد و پسا رشد (عقد قرارداد با شخص حقوقی)

  • اساسنامه، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت
  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه صاحبان امضا
  • تصویر برگه شناسه قضایی شرکت (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام شرکت) در قالب نامه کتبی
  • ارائه مجوز فعالیت از سوی هیئت رئیسه دانشگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سمنان

 

مدارک مورد نیاز جهت ضمانت قراردادهای تسهیلات، استقرار و اجاره

  • ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه ضامن و متقاضی (مدیر هسته فناور و یا صاحبان امضا شرکت فناور)
  • آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی معتبر ضامن کارمند و یا اصل جواز کسب معتبر ضامن کاسب
  • سفته و یا چک به میزان مندرج در قرارداد، با هماهنگی قبلی با واحدهای پشتیبانی (02333605043) و امور مالی پارک(02333605016)

 

* برای قراردادهای استقرار و اجاره 1 نفر ضامن و برای تسهیلات سیدمانی و تجاری سازی 2 نفر ضامن مورد نیاز است

* حضور ضامن در محل پارک جهت امضای اوراق ضروری است

دو شرکت فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان دانش بنیان شدند.

«شرکت ره نو صنعت کومش» و «گروه تحقیق و توسعه افرا» از شرکت‌های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان موفق به کسب عنوان دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری شدند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، «شرکت ره نو صنعت کومش» و «گروه تحقیق و توسعه افرا» از شرکت‌های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان موفق به کسب عنوان دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری شدند.

دکتر حمیدرضا محمدیان سمنانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، ضمن تبریک این خبر مسرت‌بخش گفت: شرکت ره نو صنعت کومش، به مدیرعاملی دکتر سید هادی رستمیان، در زمینه تولید انواع تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و همزن های آزمایشگاهی فعالیت دارد و برای محصول «هموژنایزر التراسونیک 1200 وات» موفق به کسب عنوان دانش بنیان شده است؛ این شرکت فناور از سال ۱۳۹۸ در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان پذیرش شد و طی این سال‌ها با حمایت‌های پارک علم و فناوری و تلاش و پشتکار تیم کاری شرکت موفقیت‌های بسیاری را بدست آورده است.

دکتر محمدیان در ادامه گفت: گروه تحقیق و توسعه افرا، به مدیرعاملی مهندس علی اکبری راد، در زمینه طراحی پلتفرم خودروهای تجاری فعالیت دارند که برای دو محصول شرکت با عناوین «پلتفرم اتوبوس 5/8 متره برقی» و «پلتفرم اتوبوس های low entry 5/8 تا 18 متره» موفق به کسب عنوان دانش بنیان شده اند؛ همچنین این شرکت از شرکت‌های زایشی شرکت صنعتی عقاب افشان می‌باشد که در سال جاری به خانواده فناوران پیوست و عضو این پارک علم و فناوری شد.

دکتر محمدیان افزود: با احتساب شرکت‌های دانش بنیان جدید، شمار شرکت‌های دانش بنیان و خلاق پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به ۲۰ مورد افزایش یافت.

ایشان با اشاره به مزایای دانش بنیانی شرکت‌ها گفت: درحال‌حاضر ۱۱۰ خدمات حمایتی متنوع توسط معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌شود که در مسیر توسعه کسب‌وکار بسیار حائز اهمیت است، که از جمله این خدمات می‌توان به توانمندسازی، توسعه بازار، گمرک، صادرات، بورس و فرابورس، تسهیلات مالی و .... اشاره نمود.

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *