مدارک مورد نیاز جهت عقد قرارداد

 

مقاطع نوآوری و پیش رشد (عقد قرارداد با شخص حقیقی)

  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متفاضی
  • تصویر برگه شناسه قضایی متقاضی (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام متقاضی) در قالب نامه کتبی

 

 مقاطع رشد و پسا رشد (عقد قرارداد با شخص حقوقی)

  • اساسنامه، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت
  • تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه صاحبان امضا
  • تصویر برگه شناسه قضایی شرکت (اخذ شده از دفاتر خدمات قضایی و یا سامانه ثنا)
  • اعلام راه های ارتباطی رسمی (تلفن همراه، آدرس و پست الکترونیک)، شماره حساب و شماره شبا (به نام شرکت) در قالب نامه کتبی
  • ارائه مجوز فعالیت از سوی هیئت رئیسه دانشگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه سمنان

 

مدارک مورد نیاز جهت ضمانت قراردادهای تسهیلات، استقرار و اجاره

  • ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه ضامن و متقاضی (مدیر هسته فناور و یا صاحبان امضا شرکت فناور)
  • آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی معتبر ضامن کارمند و یا اصل جواز کسب معتبر ضامن کاسب
  • سفته و یا چک به میزان مندرج در قرارداد، با هماهنگی قبلی با واحدهای پشتیبانی (02333605043) و امور مالی پارک(02333605016)

 

* برای قراردادهای استقرار و اجاره 1 نفر ضامن و برای تسهیلات سیدمانی و تجاری سازی 2 نفر ضامن مورد نیاز است

* حضور ضامن در محل پارک جهت امضای اوراق ضروری است

شرکت موتور سازی پویا نیستانک به شرکت های دانش بنیان پیوست

با ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت موتور سازی پویا نیستانک در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان کشور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، شرکت موتور سازی پویا نیستانک برای محصول «پیستون موتور XU7» موفق به اخذ عنوان دانش بنیان تولیدی نوع 2 در حوزه «ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته» شد.

دکتر حمیدرضا محمدیان سمنانی معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با اعلام این خبر گفت: واحد تحقیق و توسعه شرکت موتور سازی پویا نیستانک در زمینه طراحی و تولید انواع پیستون و قطعات موتوری خودرو فعالیت دارند.

ایشان در ادامه گفتند: محصول این شرکت با عنوان «بازطراحی و توسعه پیستون موتور XU7 (پیستون XU7 جا سوپاپ دار) به منظور رفع برخورد سوپاپ و پیستون در اثر پارگی تسمه تایم» دارای گواهی ثبت اختراع می باشد که پس از طی مراحل داوری های فنی و تخصصی، از لحاظ مرحله تولید، شرایط سطح فناوری و سطح تحقیق و توسعه مورد تأیید واقع شد و موفق به اخذ عنوان دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است.

دکتر محمدیان افزود: این فرایند با مشارکت دانشگاه سمنان و طی 5 قرارداد تقاضامحور از 4 سال پیش توسط عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان، دکتر محمد آزادی، اجرا و با ایجاد واحد تحقیق و توسعه در شرکت فوق، شروع شد و در نهایت، با ارائه چندین مقاله و ثبت اختراع، رسوب دانش برای شبیه سازی و طراحی قطعات، ثبت اختراع پیستون موتور و اخذ گواهی دانش بنیانی، همراه گردید. این گونه فعالیت ها، در راستای تقویت شرکت های قطعه ساز در طراحی بر اساس توانمندی داخلی بوده و هدف نهایی نیز، ایجاد شرکت های قطعه ساز پویا (FSS: Full-service Supplier) است که خود وظیفه توسعه و طراحی قطعات جدیدتر را در کنار تولید انبوه آنها، برعهده دارند.

دکتر محمدیان این موفقیت را به جامعه فناوران و دانشگاهیان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد با تداوم تلاش های فناوران و بهره مندی از حمایت های پارک علم و فناوری، شاهد موفقیت های روزافزون فناوران عزیز باشیم.

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *