«شرکت فناور همراه هوشمند افق» دانش بنیان شد.
شرکت فناور همراه هوشمند افق، از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، موفق به اخذ تأییدیه دانش بنیان از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گردید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، شرکت فناور همراه هوشمند افق، از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، موفق به اخذ تأییدیه دانش بنیان از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تولید محصول «فارسکادا» گردید.
دکتر حمیدرضا محمدیان سمنانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با اعلام این خبر گفت: شرکت فناور همراه هوشمند افق به مدیرعاملی مهندس مجید حافظی، از شرکت های فناور مستقر در این پارک علم و فناوری می باشد و در زمینه «تولید و توسعه نرم افزارهای مبتنی بر کلان داده و هوش مصنوعی» فعالیت دارد؛ اولین نرمافزار مانیتورینگ و پایش لحظهای نیروگاه تجدیدپذیر کاملاً ایرانی با نام تجاری فارسکادا (FARSKADA) یکی از محصولات تولیدی شرکت است که موفق به اخذ عنوان دانش بنیان نوپا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است.
مهندس حافظی در توضیح محصول دانش بنیان گفت: برای کنترل کامل و مستمر تجهیزات نیروگاهها طراحیشده است و از ویژگیهای آن میتوان به کاهش زمان شناسایی مشکلات، کاهش نیاز به حضور مستمر اپراتورها، افزایش راندمان سالانه نیروگاه ها تا ۱۰ درصد و در دسترس بودن نرمافزار بهصورت Online و Real Time اشاره نمود.
وی با اشاره به اینکه، فارسکادا یک محصول کاملاً ایرانی است، افزود: ایجاد داشبوردی از نمای کلی سیستم شامل مهمترین و حیاتیترین اطلاعات نیروگاه ها، نمایش گرافیکی وضع بهرهبرداری از تجهیزات نیروگاه بهصورت مجزا و بهصورت کلی، ذخیره اطلاعات لحظهای امکان استخراج اطلاعات در فایل اکسل، ثبت اطلاعات دقیق هواشناسی بهصورت لحظهای با امکان گزارشگیری، ارسال پیامک بهصورت لحظهای به اپراتور در صورت شناسایی خطاهای اصلی در سیستم از مزایای این محصول می باشد.
دکتر محمدیان ضمن تبریک کسب این موفقیت ارزشمند گفت: براساس آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان، شرکت های دانش بنیان به سه دسته «نوپا، نوآور و فناور» تقسیم شده اند و شرکتی که زیر ۵ میلیارد تومان گردش مالی دارد، با داشتن نمونه آزمایشگاهی محصول، شرکت نوپا محسوب میشود و شرکتی که این شرایط را رد کرده و به محصولی تجاری رسیده و فروش دارد، شرکت نوآور نامیده میشود. دسته سوم شرکتهای دانش بنیانی هستند که گردش مالی بیشتری دارند و بالغ بر ۵۰ درصد فروش آنها بر مبنای فناوری است و شرکت فناور به حساب می آیند.
نظر دهید