برگزاری نخستین نشست کاری رئیس دانشگاه سمنان در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
برگزاری نخستین نشست کاری رئیس دانشگاه سمنان در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با رویکرد ویژه به شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نخستین نشست کاری رئیس دانشگاه سمنان در پارک علم فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.
داود مداح رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ضمن اعلام این خبر گفت: شعار جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب انتخاب شده که این شعار با رسالتهای پارکهای علم و فناوری همسو است و تحقق این رسالت میتواند در جهش تولیدات مورد نیاز کشور تأثیرگذار باشد.
در این نشست دکتر سعدالدین رییس دانشگاه سمنان شعار امسال "جهش تولید با مشارکت مردم" را بسیار مهم دانست و مشارکت مردمی را در ساخت کشور و بهبود اوضاع اقتصادی موثر برشمرد.
رییس دانشگاه سمنان مشارکت مردم در امر تولید را نقشه راه سال 1403 دانست و گفت: بدین منظور باید استعدادهای موجود در سطح کشور را شناسایی کرده، موانع تولید را برطرف و برخی قوانین را اصلاح کنیم.
وی همچنین به موضوع درآمدزایی از طریق پارک علم و فناوری اشاره نمود و گفت: یکی از مسیرهای توسعه جامع دانش بنیان دانشگاه سمنان از شاهراه و بزرگراه پارک علم و فناوری میگذرد، این توسعه پایدار و مبتنی بر دانش میباشد.
دکتر سعدالدین در ادامه حضور اعضاء هیئتعلمی و دانشجویان را در مسیر زنجیره تولید بسیار اثر گذار دانست و گفت: امیدواریم تمامی اساتید دانشگاه را به عنوان مبدعان و بنیانگذاران واحدهای دانش بنیان داشته باشیم و اعضای هیئتعلمی و دانشجویان در مسیر تبدیل دانشگاه به دانشگاه تمام فناور حائز اهمیت هستند و میتوانند با تشکیل تیم های تحقیقاتی یا فعالیت پس از فارغ التحصیلی، زنجیره تولید را ایجاد و تقویت نمایند.
دکتر سعدالدین پس از تبیین اهم مسائل در اولین روز کاری، مساعدت و همکاری بیش از پیش دانشگاهیان برای کلیه موضوعات توسعهای پارک با بهترین کیفیت و دراسرع وقت را عنوان کرد و موضوعات مربوط به پارک علم و فناوری را مهم و نقطه عطف توسعه دانشگاه سمنان دانست.
در ادامه دکتر امید رضایی فر، مدیرکل دفتر سیاست گذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت عتف درخصوص گفتمان و فرهنگسازی در نظام آموزشی گفت: فضای دانشگاهی باید تعریف مناسبتری از نقش پارک های علم و فناوری داشته باشد و سهم اعضای هیأت علمی فناور باید افزایش یابد که شاخص بسیار مهمی است.
دکتر رضایی فر انجمنهای علمی را بازوی ترویجی و سپس بازوی عملیاتی و اجرایی دانستند که نقطهی تمایز پارکهای دانشگاهی با سایر پارکها میباشند.
در ادامه داود مداح به حمایتهای وزارت عتف برای راه اندازی مراکز نوآوری اشاره نمود و در ادامه به فعالیت های پارک علم و فناوری در حوزه دانش آموزی پرداخت و گفت: با پیگیری های صورت گرفته، کلیه آموزش ها در حوزهی هوش مصنوعی به دانشآموزان، معلمان و اولیا از طریق پارک علم و فناوری و شرکت های توانمند انجام خواهد شد و همچنین ایجاد اولین آزمایشگاه سیار با تأیید آموزش و پرورش نیز در سال جاری اجرایی خواهد شد.