طرح فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان جزء 9 ایده برتر در حوزه شیلات شد

طرح شرکت فناور مبتکران صنعت رویش یار در بین ۹ ایده برتر حوزه فناوری شیلاتی کشور قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، طرح شرکت فناور مبتکران صنعت رویش یار در بین ۹ ایده برتر حوزه فناوری شیلاتی کشور قرار گرفت.
دکتر حمیدرضا محمدیان سمنانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: شرکت مبتکران صنعت رویش یار به مدیرعاملی آقای هومن سعدالله از سال ۱۴۰۰ در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان فعالیت فناورانه خود را در زمینه «طراحی و تولید تجهیزات پرورش، برداشت و فرآوری جلبک، میکروجلبک و آبزیان» آغاز نمود و در رویدادهای بسیاری از صنایع شیلات و کشاورزی حضور پررنگ داشت.
وی ضمن تبریک برای کسب این موفقیت ارزشمند، به روند انتخاب ایده های برتر کشوری در حوزه شیلات اشاره کرد و گفت: سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی کشور در راستای رفع نیازهای فناورانه حوزه شیلات با کمک فعالان صنعت شیلات کشور، ۱۷۷ نیاز فناورانه کشور در این حوزه را احصا نمود و به مراکز علمی و فناوری مختلفی از جمله پارکهای علم و فناوری، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، دانشگاهها و ... اعلام نمود و بدین صورت 88 ایده فناورانه برای رفع نیازهای احصا شده دریافت گردید که پس از ارزیابی کارگروههای تخصصی، 9 طرح برتر شناسایی شدند و در رویداد کارآفرینی نوآورانه دانش بنیان و اشتغالآفرین حوزه شیلات که دوشنبه 8 اسفند ماه برگزار گردید، از آنها تقدیر شد.
مهندس هومن سعدالله در خصوص طرح فناورانه خود اظهار داشت: طرح تجهیزات پرورش و برداشت میکروجلبک ها و فیتوپلاتنگتون آرتمیا و تصفیه و بهبود آب این مزارع پرورش، در راستای اعلام نیازها و چالش های مطرح شده توسط متقاضیان حوزه شیلات، طراحی و ساخته شد و با ارزیابی های کارشناسان مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، مورد تأیید واقع شد و به عنوان ۹ طرح برتر حوزه شیلاتی قرار گرفت.
مهندس سعداله افزود: برای این طرح برتر حوزه شیلات، در حال انعقاد تفاهم نامه علمی و پژوهشی با فعالان صنعت شیلات هستیم و با توسعه فعالیت های شرکت و افزایش تقاضا برای محصولات، علاوه بر بازار داخلی، صادرات را نیز در برنامه خواهیم داشت.
نظر دهید