قانون جهش تولید، فرصتی طلایی برای کلیه شرکت‌های صنعتی، دانش‌بنیان و فناور

نشست مشترک مسئولین وزارت عتف، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری سمنان، اداره کل امور مالیاتی استان سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با شرکت های صنعتی استان سمنان با موضوع «استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید برای اعتبار مالیاتی» در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، این نشست در تاریخ 20 آذرماه 1403 با حضور دکتر پیمان صالحی«معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، دکتر ابوالفضل باقری«مشاور حوزه سیاست گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری»، دکتر محمدرضا صادقی «معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداردی سمنان»، دکتر علی حسین پور، «مدیرکل امورمالیاتی استان سمنان»، دکتر سیف الله سعدالدین، «رئیس دانشگاه سمنان»و داود مداح، «رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان»، مهندس محمد رضاباقری «مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان» و مهندس رستم سعداللهی، «رئیس انجمن مدیران صنایع استان سمنان» در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.

داود مداح، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست با هدف بررسی راهکارهای عملیاتی کردن قانون جهش تولید برای اعتبار مالیاتی و بهره‌مندی حداکثری شرکت‌های دانش‌بنیان از مزایای آن برگزار شد.

دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت عتف در این نشست، ماده 13 قانون جهش تولید دانش‌بنیان را یکی از مهم‌ترین مواد این قانون عنوان کرد و گفت: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و تسهیل فرآیند تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی موضوع مهمی است و این ماده، مشوق‌های ویژه‌ای را برای شرکت‌هایی که با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی همکاری می‌کنند، در نظر گرفته است. ایشان درادامه گفت: این قانون با ایجاد انگیزه مالی برای شرکت‌ها، آن‌ها را به سمت تجاری‌سازی سریع‌تر دستاوردهای پژوهشی سوق داده و در نهایت به افزایش توان رقابت‌پذیری شرکت‌ها و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کمک می‌کند.

دکتر صادقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداردی سمنان در این نشست گفت: ساختن تمدنی شکوفا مستلزم سرمایه‌گذاری جدی در علم، پژوهش و ایجاد یک نظام اقتصادی دانش‌بنیان است. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداردی سمنان، با اشاره به اهمیت زنجیره‌های ارزش در اقتصاد امروز، بر پنج زنجیره ارزش راهبردی شامل اقتصاد دیجیتال، معدن، نساجی، گردشگری و خودرو تاکید کردند و شناخت و مدیریت این زنجیره‌ها را برای توسعه پایدار و رقابت‌پذیری صنایع مختلف بااهمیت دانست.

همچنین در این نشست دکتر ابوالفضل باقری،مشاور حوزه سیاست گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تشریح بند "ت" ماده 11 اعتبار مالیاتی سرمایه گذاری مرتبط با زیست بوم به نقش کلیدی آن در حمایت از سرمایه‌گذاری در زیست‌بوم نوآوری کشور پرداختند.

دکتر باقری خاطرنشان کرد: این بند قانونی، امکان بهره‌مندی از اعتبار مالیاتی را برای سرمایه‌گذاران در شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌کند و به این ترتیب، انگیزه بیشتری برای سرمایه‌گذاری در این حوزه ایجاد می‌شود.

ایشان در پایان گفت: دولت به دنبال ایجاد محیطی مساعد برای رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان است و با استفاده از ابزارهای مالیاتی، از شرکت‌های دانش بنیان حمایت خواهد کرد.

در این نشست، فعالان و مدیران شرکت های فناور و دانش بنیان در خصوص چگونگی بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانون جهش تولید، به ویژه در زمینه اعتبار مالیاتی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین در پایان مراسم، با حضور حامیان «رویداد ملّی دست‌سازه‌های چرم با الهام از بناهای تاریخی» از پوستر رویداد رونمایی بعمل آمد؛ این رویداد با حمایت شهرداری سمنان، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، مرکز فنی حرفه ای برادران، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، کنفرانس بین المللی گردشگری، جاده ابریشم، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان، مرکز پژوهش چرم تبریز، دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان، آموزشگاه اثر ناب گرمسار ، شرکت ادیم کارا آترین، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و دانشگاه معین سمنان همزمان با رویداد بین المللی جاده ابریشم سمنان در اردیبهشت 1404برگزار خواهد شد.

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *