پوستر «رویداد ملّی دستسازههای چرم با الهام از بناهای تاریخی» رونمایی شد.
همزمان با هفته پژوهش و فناوری و با حضور حامیان رویداد، مسئولین استانی و دانشگاهی و شرکت های فناور و دانش بنیان، پوستر «رویداد ملّی دستسازههای چرم با الهام از بناهای تاریخی» رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، روز سه شنبه 20 آذر ماه، پوستر «رویداد ملّی دستسازههای چرم با الهام از بناهای تاریخی» با حضور حامیان رویداد، مسئولین استانی و دانشگاهی و شرکت های فناور و دانش بنیان، رونمایی شد و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ همزمان با کنفرانس بینالمللی جاده ابریشم سمنان برگزار خواهد شد.
داود مداح، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: ایده اولیه برگزاری رویداد توسط خانم زیبا اسلامی مدیرعامل شرکت ادیم کارا آترین عنوان شد و با توجه به اینکه شهر سمنان به عنوان نماینده کشور ایران در اتحادیه بینالمللی گردشگری شهرهای جاده ابریشم انتخاب شده و مرکز بینالمللی جاده ابریشم ایران نیز در سمنان تأسیس گردیده است؛ برگزاری آن در سمنان و با همکاری سازمانها و ارگانهای مرتبط و علاقمند پذیرفته شد.
در ادامه زیبا اسلامی، دبیر اجرایی رویداد، ضمن تشکر از کلیه حامیان رویداد، اهداف برگزاری رویداد را رونق این هنر صنعت ارزشمند و تقویت تعامل و ارتباط میان هنرمندان و صنایع بزرگ حوزه چرم، معرفی بناهای تاریخی، استفاده از نقوش بناها و کاربردی کردن آنها در دستسازه های چرمی و شناسایی هنرمندان گمنام عنوان کرد و از کلیه صنعتگران حوزه چرم برای حضور در این رویداد دعوت نمود.
اسلامی همچنین درخصوص نحوه برگزاری رویداد اظهار داشت: رویداد در سه بخش عمومی، ویژه و آزاد برگزار میگردد و شاخههای هنری مورد پذیرش در رویداد، هنرهای تجسمی با رویکرد چرم، تلفیق انواع صنایع دستی با چرم و انواع کیف و کفش چرم دستدوز میباشد.
وی در ادامه به مطالعه شیوهنامه رویداد تأکید نمود و گفت: ابعاد شناسنامه آثار، سبکها و کلیه جزئیات این رویداد در شیوهنامه رویداد بیانشده است، و کلیه علاقمندان به صنایع خلاق در حوزه چرم میتوانند پس از مطالعه شیوه نامه، برای ثبتنام و ارسال آثار خود اقدام نمایند.
دبیر اجرایی رویداد درخصوص داوری آثار گفت: داوری در دو مرحله انجام و نمایشگاهی از آثار هنرمندان در زمان برگزاری رویداد برپا خواهد شد و از صاحبان آثار برگزیده نیز در آیینی تجلیل میگردد.
در پایان، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه، همکاری و همافزایی بین بخشهای خصوصی و دولتی برای برگزاری شایستهتر رویداد ضروری دانست و اظهار داشت: حامیان این رویداد ملّی، شهرداری سمنان، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان، مرکز پژوهش چرم تبریز، مرکز فنی حرفه ای برادران شهید سلیمانی، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، کنفرانس بین المللی گردشگری جاده ابریشم، دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان، آموزشگاه اثر ناب گرمسار، شرکت ادیم کارا آترین، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه سمنان، سازمان یونسکو و میراث فرهنگی ناملموس می باشند؛ و این همکاری میتواند علاوه بر تقویت صنایع خلاق در کشور، به سرمایه گذاری روی آثار فاخر بیانجامد.
نظر دهید