«میکرواینورتر فلای بک دوکلیده دوفاز فرکانس متغیر با مقاوم بودن توان مرزی نسبت به تغییر پارامترها و انتخاب قطعات» ثبت اختراع شد.

«میکرواینورتر فلای بک دوکلیده دوفاز فرکانس متغیر با مقاوم بودن توان مرزی نسبت به تغییر پارامترها و انتخاب قطعات» ثبت اختراع شد.

«میکرواینورتر فلای بک دوکلیده دوفاز فرکانس متغیر با مقاوم بودن توان مرزی نسبت به تغییر پارامترها و انتخاب قطعات» توسط محققین دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه ثبت اختراع شد.

 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، «میکرواینورتر فلای بک دوکلیده دوفاز فرکانس متغیر با مقاوم بودن توان مرزی نسبت به تغییر پارامترها و انتخاب قطعات» توسط محققین دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه ثبت اختراع شد.

داود معروفی مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: این اختراع توسط آقایان دکتر ناصر اسکندریان، دکتر حمیدرضا ایزدفر، اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، صالح محمدی و همچنین دانشگاه سمنان در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره 104716 به ثبت رسید.

دکتر ایزدفر در توضیح این اختراع گفت: در بین سیستم­های فتوولتاییک مختلف متصل به شبکه، میکرواینورترها به علت انتقال توان بیشتر، عملکرد ساده­تر، قابلیت اطمینان بالا و همچنین قابلیت گسترش سریعتر و راحت­تر اقبال بیشتری یافته­اند. ساختارهای اینورتری زیادی جهت استفاده در میکرواینورترها معرفی شده­اند که ویژگی هایی از جمله ردیابی حداکثر توان، قابلیت افزایش ولتاژ بالا، شکل دهی به جریان خروجی و ایزولاسیون را دارا می باشند. در بین میکرواینورترهای فتوولتاییک، میکرواینورتر فلای بک به علت تعداد قطعات کم، سادگی و ایزولاسیون بین پنل فتوولتاییک و شبکه به عنوان یک ساختار مناسب اینورتر تکفاز متصل به شبکه شناخته می شود. عدم تنظیم مناسب و بهینه عملکرد تکفاز و دوفاز میکرواینورتر فلای­بک دوفاز منجر به ناپایداری و کاهش بازده سیستم می گردد.

وی در ادامه گفت: هدف از این اختراع ارائه یک روش کنترلی جهت پایداری این مبدل در تمام سطوح توانی می باشد. بدین منظور فرکانس کلیدزنی مبدل متناسب با توان خروجی پنل فتوولتاییک و توان مرزی عملکرد تکفاز و دوفاز تغییر می کند.

دکتر ایزدفر عدم وابستگی سیستم کنترلی پیشنهادی به تحلیل تلفات مبدل و در نتیجه عدم وابستگی توان مرزی آن به پارامترها و قطعات انتخابی سیستم، از جمله مزایای این اختراع دانست و گفت: بهبود کیفیت جریان خروجی مبدل و بهبود بازده وزن دار آن نیز از ویژگی های برجسته این اختراع می باشند.

 

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *