برگزاری اولین بوت کمپ تولید محتوا با هوش مصنوعی در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

برگزاری اولین بوت کمپ تولید محتوا با هوش مصنوعی در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

اولین بوت ‌کمپ تخصصی تولید محتوا با هوش مصنوعی، به همت سازمان فضای مجازی سراج نمایندگی استان سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با استقبال چشمگیر علاقه‌مندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، اولین بوت ‌کمپ تخصصی تولید محتوا با هوش مصنوعی، 30آبان ماه تا 2 آذر به همت سازمان فضای مجازی سراج نمایندگی استان سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد و فرصتی فراهم کرد تا مفاهیم بنیادین هوش مصنوعی و کاربردهای عملی آن در تولید محتوا مورد بررسی قرار گیرد.

داود مداح رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به تغییرات ،شتاب و سرعت زیاد هوش مصنوعی در حال پرتاپ به آینده هستیم و افرادی که به این پدیده مسلح نباشند سقوط وحشتناکی خواهند داشت و به طور حتم و یقین در سی سال آینده بسیاری از مشاغل دیگر وجود نخواهند داشت و از بین می روند.

وی افزود: من این نوید را به شرکت کنندگان می دهم آنهایی که با موفقیت این دوره را پشت سر بگذارند و کسانی که ایده دارند و طی فرآیندی به محصول تبدیل شود، می توانند در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان پذیرش شوند و ما تمام قد از ایده هایتان دفاع خواهیم کرد.

فرشید فلاح مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره این بوت کمپ گفت: شور و اشتیاق نوجوانان و جوانان ما را مشتاق می کند تا در آینده نیز حمایتهای بیشتری در برگزاری این قبیل رویدادها داشته باشیم.

علیرضا قربانی مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در استان سمنان نیز ضمن ابراز خوشحالی از استقبال شرکت کنندگان گفت: امروز، در اولین بوت‌کمپ تولید محتوا با هوش مصنوعی در سمنان، می‌خواهیم از دنیای عادی فراتر برویم و خودمان را در جهانی غرق کنیم که پر از جادوست؛ جادوی تصویرسازی، خلاقیت و قدرت بی‌پایان ذهن.

قربانی تصویرسازی را در عصر دیجیتال، یکی از قوی‌ترین ابزارهای ارتباطی انسان دانست و گفت: پژوهش‌ها نشان داده‌اند که انسان‌ها درصد زیادی از اطلاعات را به‌صورت تصویری پردازش می‌کنند و مغز ما تصاویر را هزاران برابر سریع‌تر از متن پردازش می‌نماید و هوش مصنوعی در این میان، مانند پلی است که تخیل شما را به واقعیت تبدیل می‌کند.

ایشان افزود: اگر در گذشته، خلق تصاویر باکیفیت و مفهومی نیازمند سال‌ها تجربه یا تیمی حرفه‌ای بود، حالا با ابزارهای هوش مصنوعی می‌توانید پیچیده‌ترین صحنه‌ها را در چند دقیقه بسازید.

در این بوت ‌کمپ، شرکت ‌کنندگان پس از حضور سه روزه در کلاس های آموزشی توسط اساتید بنام همچون مصطفی ضابط مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی، دکتر سید سجاد شریعتی ، استاد شفیعی و دکتر محمد جواد فدائی اسلام ،ایده‌های ذهنی خود را به کمک ابزارهای هوش مصنوعی به تصاویر و پوسترهای خلاقانه تبدیل کردند.

در پایان این رویداد، چهار طرح برتر از میان آثار ارائه‌شده انتخاب و هدایای نفیسی به برگزیدگان اهدا شد. مسابقه پوستر سازی در بخش عمومی با سه موضوع "کودکان در غزه و لبنان" –"راه ابریشم" –"ایران قوی " و در بخش ویژه موضوع "مصرف بهینه گاز" و "ارزش آفرینی برای پیشرفت کشور" با شعار گاز برای همه نسل ها بوده است.

در بخش عمومی "محمد امین حامدی –محمد مجتبی پارسا" ،"فاطمه جمشیدی کمرودی –مهدیه سادات کیا " و "نگار عزیزی و هستی فیوجی " عنوان های اول تا سوم را بدست آوردند و در بخش ویژه هم مبین درویشی و محمد طاها حاجی آقا صاحب رتبه اول شدند که جوایز خود را از مسئولین اجرایی دریافت کردند.

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این خبر وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *