برگزاری همایش جامع مالیاتی سمنان در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
همایش جامع مالیاتی سمنان با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و اداره کل امور مالیاتی استان سمنان به منظور ارتقاء آگاهی و دانش مالیاتی شرکت های فناور و دانش بنیان، حسابداران و مدیران کسبوکارها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳، همایش جامع مالیاتی سمنان با حضور مدیران و معاونین اداره کل امور مالیاتی استان سمنان با هدف دانش افزایی مالیاتی شرکت های فناور و دانش بنیان، حسابداران و مدیران کسبوکارها در سالن شهید پازوکی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.
داود مداح، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، برگزاری این همایش را یک رویداد موفق در راستای ارتقای دانش مالیاتی در استان سمنان برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا این نوع همایش ها بتواند به بهبود شرایط اقتصادی و افزایش شفافیت مالی در کسبوکارها کمک کند.
رئیس پارک علم و فناوری در ادامه افزود: آشنایی با تکالیف مؤدیان مالیاتی، مشوق ها و معافیتهای مالیاتی، تکالیف مالیات ارزش افزوده و تکالیف قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان از جمله موضوعات مطرح شده در این همایش بود.
دکتر علی حسین پور، مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان این همایش را فرصتی در جهت تعامل دو نهاد پارک علم و فناوری و اداره امور مالیاتی دانست و اظهار کرد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت های قانونی موجود، بتوان گام های موثری در جهت تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری استان برداشت.
وی همچنین بر لزوم تسهیل فرآیندهای مالیاتی برای شرکت های دانش بنیان و فناور و به استفاده از سامانه فروشگاهی تأکید نمود و این سامانه و بهره مندی از آن را انقلابی در حوزه مالیاتی عنوان کرد و افزود: امور مالیاتی خود را مکلف برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و همچنین مصمم برای اجرای قوانین مالیاتی و مشوق ها می داند.
در این همایش مقداد نورانیان، مدرس سازمان امور مالیاتی استان سمنان، با اشاره به اهمیت آشنایی با قوانین و مقررات مالیاتی و جلوگیری از مشکلات حقوقی، مباحث نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان را به طور جامع و کاربردی به شرکت کنندگان تبیین نمودند.
در ادامه، کارشناسان اداره امور مالیاتی استان، آقایان ابوالحسن ایجی و حسین بخشی به تشریح مؤلفه های اصلی و مدل مفهومی اجرای قانون، تکالیف اشخاص مشمول، مشوق ها و تسهیلات اجرای قانون برای مؤدیان و آحاد جامعه، تخلفات و ضمانت های اجرایی قانون، نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده در سامانه مؤدیان، نظارت بر اجرای قانون و وظایف مراجع و نهادها و تبیین نقش شرکت های معتمد و چگونگی انتخاب آنها پرداختند.
داود مداح در پایان افزود: استقبال گسترده شرکت های فناور و دانش بنیان از این همایش، نشاندهنده اهمیت توجه به مسائل مالیاتی در فضای کسبوکارهای نوپا و نیاز به آموزش مستمر در این حوزه است. در پایان این همایش، شرایط پرسش و پاسخ و تبادل نظر و دریافت مشاورههای تخصصی در زمینه مسائل مالیاتی نیز برای شرکت کنندگان فراهم شد تا پرسش ها و چالش های خود را با کارشناسان مطرح کنند.
نظر دهید