برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت هوش مصنوعی ویژه معلمان، دانش آموزان و اولیا توسط پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت هوش مصنوعی ویژه معلمان، دانش آموزان و اولیا توسط پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

دیدار رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان در زمینه برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت هوش مصنوعی ویژه معلمان، دانش آموزان و اولیا صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه سمنان داود مداح رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان طی دیداری با سید جمال وزیری مدیر کل آموزش و پرورش استان در راستای تفاهم نامه همکاری دیدار و گفتگو کرد.

داود مداح ضمن قدردانی از همراهی و همکاری آموزش و پرورش استان با دانشگاه سمنان تاکید کرد: معلمان باید با علم روز و فناوری جدید و چگونگی استفاده از هوش مصنوعی در کلاس‌های درس آشنایی بیشتری داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان افزود محتواهای آموزشی با محوریت هوش مصنوعی با بهره‌گیری از اساتید متخصص و کارشناسان فنی در سه سطح ویژه معلمان و آموزگاران، دانش آموزان و اولیا برگزار شود. مداح در پایان آمادگی دانشگاه سمنان را برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی به صورت حضوری و مجازی اعلام کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز چگونگی استفاده و بهره‌وری از این علم جدید و روز دنیا را که ۹۷ درصد اطلاعات آن قابل استناد است را مهم برشمرد. وزیری اظهار داشت هوش مصنوعی با شناخت شکاف‌های دانش و سطح دانش آموز قادر است مناسب‌ترین محتوا را به یاد گیرنده ارائه دهد و این فرایند مشابه عملکرد موتورهای جستجو است و باعث صرفه‌جویی در وقت دانش آموزان می‌شود زیرا آنها مجبور نیستند ساعت‌ها به صورت دستی چندین صفحه نتایج جستجو را مرور کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه رویکردهای پژوهشی و آموزشی با ورود هوش مصنوعی تحت الشعاع قرار گرفته‌اند گفت: بهتر است محتواهایی که بیشتر مورد نیاز معلمان و دانش آموزان است معرفی شود تا از ظرفیت هوش مصنوعی در راستای ارتقاء کیفی آموزش بهره‌گیری شود.

وزیری در پایان تاکید کرد: اولویت دوره‌های آموزشی با دانش‌آموزان هنرستانی باشد که دست به خلاقیت ابداع و مولد سازی می‌زنند.

در ادامه معاونان آموزش متوسطه و ابتدایی و رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکتی به بیان نظرها و دیدگاه‌های خود پیرامون استفاده از پژوهش سراها، استفاده از هوش مصنوعی، آشنایی با ساختار اولیه این برنامه و ... پرداختند.

گفتنی است مقرر شد از سوی معاونت آموزش متوسطه، ابتدا نشست هم‌اندیشی با سرگروه‌های آموزشی کامپیوتر، برگزار شود و سپس در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان با شورای معاونان دانشگاه سمنان، تصمیم‌سازی برای اجرایی سازی مفاد تفاهم نامه بین این دو مجموعه صورت گیرد.

تصاویر

 -  -  -