دیدار معاون راهبردی قوه قضاییه با واحدهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
واحدهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با دکتر محمد صاحبکار خراسانی، «معاون محترم راهبردی قوه قضائیه و رئیس اسبق مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان» در سالن شهید پازوکی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، همزمان با سی و چهارمین سفر ریاست محترم قوه قضائیه به استان سمنان، امروز ۵ مهرماه ۱۴۰۳ دکتر سید محمد صاحبکار خراسانی، معاون راهبردی قوه قضاییه با واحدهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در سالن شهید پازوکی دیدار کرد.
داود مداح رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ضمن اعلام این خبر گفت: در این دیدار معاون محترم راهبردی قوه قضائیه از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات و چالشهای قضائی و حقوقی پیشروی واحدهای پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان قرار گرفته تا پیگیری های لازم صورت گیرد.
دکتر سید محمد صاحبکار خراسانی در ابتدای این نشست پارک علم و فناوری را روبه رشد، توسعه و بسیار توانمند عنوان کرد و گفت: در تلاشیم تا مشکلات حقوقی و قضایی شرکتهای فناور را شناخته و بررسی و حل نماییم.
معاون راهبردی قوه قضاییه در این دیدار گفت: در سفرهای استانی که سران محترم سه قوه به استان ها دارند از نزدیک به کف میدان آمده و با مشکلات کسب و کار و اقتصادی و قضایی آشنا شده و در صدد رفع این مشکلات برمی آیند.
ایشان با اشاره بر اینکه توسعه تولیدات دانشبنیان مورد تاکید سران سه قوه است اظهار نمود: نیروهای جوان و با دانش و انگیزه زیاد در این حوزه ها مشغول به کار هستند و از این حیث حمایت از تولید یکی از برنامههای مهم در مجموعه قضایی است و قطعا در سال جاری با تلاش سه قوه تولیدات دانش بنیان توسعه خواهد یافت.
صاحبکار اذعان نمود: در ثبت برند و فرآیندها عامل انسانی درگیر است و از شرکت های دانش بنیان های خوبی در این زمینه کمک گرفته ایم و تا آخر سال قابلیت ثبت برند و شرکت را تقویت خواهیم نمود.
معاون راهبردی قوه قضائیه بیان نمود: در تولید دانش بنیان ها باید خدمات توسعه کسب و کار داشته باشیم و از شرکت هایی که تولیدات فناورانه در حوزه صادرات دارند حمایت شود و از ظرفیت های موجود این شرکت ها استفاده نمود.
وی اذعان کرد: باید از ظرفیت مشاور حقوقی در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان استفاده شود تا شرکت های دانش بنیان بتوانند از مشاوران؛ مشورت های قضائی و حقوقی گرفته تا قبل از نوشتن قرارداد با مشکلی مواجعه نشوند.
وی تأکید کرد: قوه قضاییه این آمادگی را دارد که در حوزه شرکتهای دانشبنیان تسهیلگری کند و با آسیبشناسی مشکلات این شرکتها را در حل مسائل حقوقی و قضایی برطرف نماید و از این رو باید از همه ظرفیتها و اختیارات قانونی دستگاه قضایی برای گرهگشایی از کار دانشبنیانها به ویژه مراکز تولیدی دانش بنیان استفاده شود.
در این دیدار مدیران شرکتهای فناور نیز ضمن معرفی فعالیتهاو دستاوردهای خود، مشکلات پیش روی خود را بیان نموده و خواستار حمایتهای بیشتر قوه قضاییه جهت حل آن شدند.
نظر دهید