سه محصول شرکت های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان مهر اصالت ملی صنایع دستی گرفتند

سه محصول شرکت های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان مهر اصالت ملی صنایع دستی گرفتند

دو بانوی کارآفرین و فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، موفق به دریافت مهر اصالت ملی صنایع دستی برای محصولات خود شدند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دو بانوی کارآفرین و فناور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، موفق به دریافت مهر اصالت ملی صنایع دستی برای محصولات خود شدند.

دکتر امین جانقربانی مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: خانم‌ ملیحه ذوالفقاریان مدیر مجموعه گردشگری و صنایع دستی سورتا که در زمینه «کاربردی سازی دست بافته های داری، سوزن دوزی و شماره دوزی» و خانم زیبا اسلامی که در زمینه «تولیدات محصولات معرق و سوخت چرم» فعالیت دارند؛ این دو بانوی فناور، محصولات برگزیده خود را برای هفتمین دوره داوری مهر اصلالت ملی صنایع دستی ارسال و با ارزیابی های صورت گرفته، سه اثر زیبا و فاخر آنها موفق به دریافت مهر اصالت ملی شد.

دکتر جانقربانی با بیان اینکه، مهر اصالت ملی ضامن ارتقاء کیفیت صنایع دستی در کشور است، گفت: «مانتوی سوزندوزی با نقوش اصیل سنگسری» اثر منتخب خانم ذوالفقاریان و «کیف نقاشی تذهیب روی چرم» و «کیف سوختنگاری گل و مرغ روی چرم» دو اثر منتخب خانم اسلامی می باشند که به لحاظ دارا بودن ویژگی‌های خاص و استانداردهای لازم، موفق به دریافت مهر اصالت ملی صنایع دستی شدند.

وی افزود: شرکت ادیم کارا آترین یکی از شرکت های خلاق مستقر در مرکز رشد می باشد که از زمان آغاز فعالیت فناورانه خود، موفقیت های بسیاری کسب نموده است که از جمله آنها می توان به کسب عنوان فناور برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوری استان سمنان و کسب عنوان شایسته تقدیر در رویداد ملی سه گام در سال 1402 اشاره نمود.

دکتر جانقربانی در ادامه گفت: واحد فناور سورتا نیز از واحدهای فناور فعال در زمینه صنایع دستی و مستقر در مرکز نوآوری مهدیشهر می باشد که در جشنواره پژوهش و فناوری استان سمنان عنوان بانوی کارآفرین برتر را کسب و از سوی استاندار سمنان مورد تقدیر قرار گرفت.

لازم بذکر می باشد، استفاده از مواد مصرفی مرغوب در تولید، حفظ حقوق مالکیت معنوی در طراحی و تولید، توجه به کیفیت مطلوب اثر در فرآیند تولید و محصول نهایی و همچنین رعایت طراحی مناسب و اصولی از مهم‌ترین معیارهای ارزیابی آثار است.