دوره دانش افزایی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه سمنان برگزار شد.
دوره دانشافزایی روش و مدیریت تحقیق و پژوهش، ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه سمنان، با همکاری گروه آموزشهای آزاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با حضور اساتید برجسته کشوری در حوزه کسبوکار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳، دوره دانشافزایی روش و مدیریت تحقیق و پژوهش، ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه سمنان، با همکاری گروه آموزشهای آزاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با حضور اساتید برجسته کشوری در حوزه کسبوکار برگزار شد.
دکتر امین جانقربانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: برنامههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی با هدف ارتقاء دانش و توانمندیها و مهارت های لازم جهت خلق ثروت دانش بنیان برگزار شد و مورد استقبال اعضای هیأت علمی دانشکدههای مختلف دانشگاه سمنان قرار گرفت.
وی افزود: در روز اول این رویداد، دکتر سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری، به اهمیت و ارزش دانش و تحقیقات در خلق ارزش فناوارانه و ایجاد کسبوکار پرداخت. در همین راستا نمونههای موفق ایرانی و غیرایرانی و اثرگذاری دانش بر ارزش این کسب و کارها مورد بررسی قرار گرفت؛ ایشان همچنین ماده اولیه اقتصاد دانش را نیروی انسانی بااستعداد و جوان عنوان کرد و از وجود تعداد زیاد دانشجویان در کشور به عنوان یک مزیت ارزشمند یاد کرد.
معاون فناوری پارک اظهار داشت: در ادامه، خانم ساناز صدوقی، متخصص چابک سازی سازمانی و کوچینگ در قالب مبحث مدیر هم آفرین به نکات کاربردی در مورد رهبری و مدیریت در تیمها و روشهای بهبود مستمر فرآیندها پرداخت و با تشکیل تیمهای کوچک مفاهیم به صورت کارگاهی به مخاطبان انتقال یافت.
دکتر جانقربانی به مباحث روز دوم آموزش اشاره نمود و عنوان کرد: آقای بهزاد صادقی بههمراه خانم پگاه حسنی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بنیان دهنده آرزو پردازان دانش ورز پارس، درخصوص مباحث تولید علم برای خلق ارزش در کسبوکارهای خصوصی مطالبی را بیان نمود و پیرامون نقش سنّتی و امروزی پارکهای علم و فناوری و حمایتهای ارگانهای دولتی از کسبوکارها صحبت کرد؛ همچنین موضوع ارزش و سهام شرکت، چرخه تولید ثروت در اکوسیستم نوآوری دنیا، نیاز سنجی و آغاز کسب و کار براساس نیاز و مدل کسب و کار را مطرح نمود.
در ادامه معاون فناوری پارک علم و فناوری به اهمیت فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در قالب تیمها و شرکتهای دانش بنیان تأکید نمود و گفت: افزایش اعتبار دانشگاه سمنان، توانمندسازی دانشجویان در کسب تجربههای عملی و مهارتهای فنی، ایجاد پیوند قویتر بین دانشگاه و صنعت، ارتقاء کیفیت تحقیقات دانشگاهیان و انتقال دانش و تخصص در پروژهها و صنایع مختلف، بخشی از ارزش و اهمیت حضور و فعالیت دانشگاهیان در قالب تیمهای فناور است .
نظر دهید